Seuran valmentaja: Petri Rajakorpi petri@ulvilantaekwondo.net
puh: 040 5205504
Ilmoittaudu lajiin mukaan tästä
OSTA LISENSSI TÄSTÄ
Tilanteessa missä samasta perheestä tulee kaksi, tai jopa useampi harrastaja, niin yksikkö saa alennusta alkeiskurssi-/harjoitusmaksuista. Perhealen osuus on 10 prosenttia normaalista hinnasta.
Vyökokeet maksetaan käteisellä ja niiden hinta 20€, joka suoritetaan kokeen yhteydessä. Ilman maksua ei pääse kokeeseen.
Seura tilaa pukuja ja muita Taekwondoon liittyviä/harrastajien pyytämiä varusteita Turusta aina tarvittaessa. Tilatut puvut ovat kooltaan 10 sentin välein ja varsinkin lapselle kannattaa tilata hieman väljä puku kasvamisen takia.
Vanhempien olisi suotavaa olla yhteydessä seuraan puvun tilaamisen hetkellä, jotta puku olisi odotusten mukainen, sekä lapselle, että vanhemmille. Katso puvun lisätiedot kuvineen tästä.
Tilattu tuote on myös ostopäätös, eli tuote tulee lunastaa kohtuullisessa ajassa seuralta pois. Maksutapana varusteiden välityksessä on käteinen. Tuotteen saa haltuunsa ainoastaan maksettuaan koko velkasumman käteisellä. Seura ei siis luovuta pukuja/varusteita velaksi.
Joskus saattaa tiettyjen varusteiden toimitus kestää useita viikkoja. Tämä johtuu siitä, että maahantuojan varastossa ei ole kyseistä tuotetta ja toimitusta tarvitsee odottaa Saksasta. Kun lähetys on saapunut, niin seura toimittaa sen heti.