- Sisäharjoitukset Kaskelotissa ovat avoinna kaikille ryhmille ke 19.5. alkaen. Keskiviikot jatkuvat sisällä aina kesäkuun 9. päivään asti.

- Noudatamme tietenkin koronarajoituksia: Yli 12-vuotiaat liikkuvat maskit puettuna Kaskelotin tiloissa, mutta harjoitellessa sitä ei tarvitse pitää. Myös muita AVIn rajoituksia noudatetaan, mutta tällä hetkellä kaikki seuran jäsenet, myös aikuiset voivat tulla treeneihin.

- Kaskelotin harjoitukset ovat lisätty Kalenteriin aina kesäkuun puoliväliin asti. Muista myös ulkoharjoitukset. Loppukesä lisätään kesäkuun alussa.

- Mahdollisia lisätiedotuksia voidaan toteuttaa edelleen Whats App -ryhmässä. Ei tarvi ilmoittautua enää harjoituksiin tätä kautta.

- Otteluryhmän nuorimmat jäsenet Inka ja Otto olivat matsaamassa ekaa kertaa liigasarjan tasolla Porvoossa 3.10. 2020. Saavutuksena molemmille tuli uusia kokemuksia ja pronssiset mitalit.

- Loviisan liigafinaali marraskuun 2020 lopussa peruttiin koronatilanteen takia.

- Vuonna 2019 ryhmän jäsenet Lenni Ilkka ja Nestor Mäkinen (kuvassa punainen kypärä) saavuttivat nuorten sarjoissa yhteensä kaksi SM-hopeaa ja yhden SM-pronssin.

- Suurin osa ryhmästä oli salisoissa Turussa 15.2.2020 Katso kuvagalleria tästä