Oletko tulossa mukaan toimintaan tai menossa vyökokeeseen? Siirry asiointilomakkeeseen tästä
Voit saapua harjoituksiin koska itsellesi parhaiten sopii (mielellään huoltajan kanssa) ja ilmoittautua mukaan toimintaan. Kurssilla, joka kestää noin kaksi kuukautta, opit itsepuolustuksen ja taekwondon perusteita. Taitoja opetetaan pikkuhiljaa pienryhmässä kunkin tulokkaan henkilökohtaiset ominaisuudet huomioon ottaen. Opetus on siis jatkuvasti henkilökohtaista ja tiivistä.
Junnukurssin (kouluikäinen) hinta vuonna -19 on 40 euroa, ja voit ensin rauhassa kokeilla lajia muutamia kertoja, ennen kuin vanhempien on aika maksaa kurssi (lasku s-postiin). Kurssin aikana voi halutessaan hankkia myös puvun, mutta sen voi varsin hyvin tilata vaikkapa vasta keltaisen vyön kokeen jälkeen.
Lajia kokeilemaan ja sitä kautta mukaan saavat tulla lapset alkaen noin 7 vuotta. Lisätietoja tästä saa valmentajalta.
Taekwondo sopii myös muiden lajien harrastajille, sillä meillä panostetaan riittävästi mm. venyttelyyn ja lihaskuntoon, sekä yleiseen liikunnallisuuteen.
Tarkempaa tietoa muista tulevista kustannuksista jatkaessasi lajia kurssin jälkeen saat ottamalla yhteyttä seuraan.
Lisätietoja maksujen suorittamisesta vanhemmille ohjeita-osiossa.
Harrastamalla ahkerasti lajia läpi vuoden varmistat hyvät mahdollisuudet päästä läpi seuraavasta vyökokeesta ja tämän lisäksi pysyt muutenkin virkeänä, joka heijastuu vaikkapa yleiseen jaksamiseen ja suorituskykyyn koulussa.
Lajin oppiminen kunnolla vaatii keskittymistä ja pitkäjänteistä treenaamista, mutta pienemmälläkin panoksella pääsee eteenpäin.
Saadaksesi kaiken hyödyn irti lajistasi, sinun kannattaa myös ottaa osaa liiton leireille, joissa tapaat harrastajia ympäri Suomea, sekä samalla saat uusia virikkeitä ja ideoita kehitykseesi lajin saralla.

Voit tilata Ulvilan Taekwondon kautta uuden TKD-puvun, jonka saa käteen harjoituksissa. Katso lisätiedot ja asusteen ominaisuudet tästä
Myös muita varusteita voi tilata seuran kautta.