Oletko tulossa mukaan toimintaan tai menossa vyökokeeseen? Siirry asiointilomakkeeseen tästä
Alkeiskurssi- ja harrastajamaksut seuramme toimittaa oletuksena ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Kun lasku on lähetetty, niin siitä ilmoitetaan heti tekstiviestillä maksajan puhelimeen (alkaen 14.10.13). Näin ollen saaja tietää tarkistaa laskun sähköpostistaan nopeassa ajassa ja ottaa yhteyttä mahdollisessa huomautustilanteessa (8 päivää). Huomautusajan jälkeen lasku on voimassa oleva koskien maksettavaa summaa.
Harrastukseen mukaan pääsee vain täyttämällä asiointilomakkeen, tai muulla tavalla ilmoittamalla huoltajan nimen, puhelinnumeron ja sähköpostin.
Laskuun merkittyä eräpäivää tulee noudattaa. Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivänä pankkiin, niin harjoitteluoikeus on menetetty, kunnes maksu on suoritettu. Jääminen pois toiminnasta ei vapauta maksuvelvoitteesta, mikäli Ulvilan Taekwondolla on jo saatavaa käytetystä harjoitusajasta (yli kaksi harjoituskertaa).
Tilanteessa missä samasta perheestä tulee kaksi, tai jopa useampi harrastaja, niin yksikkö saa alennusta alkeiskurssi-/harjoitusmaksuista. Perhealen osuus on 10 prosenttia normaalista hinnasta.
Vyökokeet maksetaan käteisellä ja niiden hinta 20€, joka suoritetaan kokeen yhteydessä. Ilman maksua ei pääse kokeeseen.
Seura tilaa pukuja ja muita Taekwondoon liittyviä/harrastajien pyytämiä varusteita Turusta aina tarvittaessa. Tilatut puvut ovat kooltaan 10 sentin välein ja varsinkin lapselle kannattaa tilata hieman väljä puku kasvamisen takia.
Vanhempien olisi suotavaa olla yhteydessä seuraan puvun tilaamisen hetkellä, jotta puku olisi odotusten mukainen, sekä lapselle, että vanhemmille. Katso puvun lisätiedot kuvineen tästä.
Tilattu tuote on myös ostopäätös, eli tuote tulee lunastaa kohtuullisessa ajassa seuralta pois. Maksutapana varusteiden välityksessä on käteinen. Tuotteen saa haltuunsa ainoastaan maksettuaan koko velkasumman käteisellä. Seura ei siis luovuta pukuja/varusteita velaksi.
Joskus saattaa tiettyjen varusteiden toimitus kestää useita viikkoja. Tämä johtuu siitä, että maahantuojan varastossa ei ole kyseistä tuotetta ja toimitusta tarvitsee odottaa Saksasta. Kun lähetys on saapunut, niin seura toimittaa sen heti.